19 Aralık 2012 Çarşamba

Caviar Manikür


Tırnaklarınızda değişiklik arıyor musunuz? O halde size en yeni trendlerden biri olan Caviar Manikürü öneriyorum.

---

Nails change? It is you, the new one of the trends is Caviar Manicure suggest.






 




Kırmızı, bordo, french manikür vs. sıkıldıysanız size çok renkli bir önerim var. Caviar Manikür! Sephora Mağazaların da satılan bu kit ile evde kolayca ve eğlenerek bu tırnakları yapabilirsiniz.

---

Red, burgundy, french manicure, etc. 're sick and tired of you so much color I have a suggestion. Caviar Manicure! Sephora Stores also sold with this kit at home, easily amused, and these tabs you can.




Öncelikle tırnaklarınızın altına bir kağıt yerleştirin etrafa oje dağılmaması için. Ardından açık pembe tonlarındaki ojeyi tek kat tırnaklarınıza sürün. Üstüne Caviar Pearls taneciklerini dökün ve tırnaklarınıza hafifçe bastırın. Tırnaklarınızdaki renklerin büyüsüne teslim olun! 46.90 TL

---

Firstly nails in the bottom of a paper, place around the nail Polish is the spread. Then open the pink shades ojeyi single layer fingernails crawl. On top of Caviar Pearls particles pour fingernails gently press. Nail colors spell of delivery! 46.90 TL






Resimlerde gördüğünüz gibi renkli Caviar’ların haricinde bir de simsiyah ve bembeyaz olanları da var. Henüz denemesem de, özel bir zaman da denemeyi düşünüyorum.


---

In the pictures you can see the colour as Caviar'larin except for a white ones. Yet do a special time of the experiment, I think.







7 yorum:

  1. nerde satıldığını bilmiyordum , tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  2. Çok sevimliler, en kısa zamanda deniyeceğim (:
    Ben de bloguma beklerim
    sevgilerle

    http://shelikestravelling.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda ziyaret edeceğim :)

      yorum için teşekkürler...

      Sil
  3. çok güzeller ^_^ en kısa zamanda alıcam bayıldım
    http://kozmetikhikayeleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top