17 Aralık 2012 Pazartesi

Sneakers Tutkusu

Arzu nesnesi haline dönüşen Isabel Marant sneakers çılgınlığı yaz boyunca tam gaz devam etti. Görünen o ki, 2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda da sneakers'larımızdan ayrılamayacağız.

---

The object of your desire into Isabel Marant sneakers spree during the summer go full throttle. It appears that 2012-2013 Fall-Winter season is also indispensable sneakers




























Dikkatinizi muhakkak çekmiştir; yazın bile sneakers giyenleri gördük. Sneakers çılgınlığı gözleri kör edecek boyutta. Bu sneakers bağımlılığına modanın yeni UGG'ları diyebiliriz.
Beyonce klibinde bu ayakkabıları giydiginden beri sokakta, ünlülerin ayağında sıkça bu ayakkabılardan görür olduk.


---


Attention will surely attracted; even in the summer sneakers that I have seen. Sneakers craze in the eyes of the blind will size. This sneaker is the top new fashion UGG say.

Beyonce if these shoes since it uses the street, celebrities, at the foot of the frequently these shoes sees.



























Spor ayakkabılardan farkı içinde gizli topuğu olması. Dışarıdan düz gibi görünüyorlar ama içinde tabanları var aslında. Isabel Marant egemenliği Türkiye'yi anında sardı. Öyle bir sardı ki sneakers almak istesenizde bulamıyorsunuz. Çünkü tükenmiş durumdalar.. Üstelik hiç ucuzda değil 750$ civarında.

Bu çılgınlığın tükenmesinden istinede diğer markalarda bu akıma doğru yol almaya başladılar. 


---

Sports shoes, the difference is hidden within the heel. Outside straight seem to have but in the databases in fact. Isabel Marant the sovereignty of Turkey instantly engulfed. So engulfed that the sneakers get whether you find. Because they have exhausted.. and no ucuzda not around$ 750.

This madness extinction of istinede other brands of this movement in the right way to get started.
  











 
 Nike

















 
Bershka  























PullandBear 



Sizin tercihiniz hangisi? 

---

Your choice, which one?

4 yorum:

  1. ay ben her an bunlardan bayabilirim an meselesi sanırım gidip geliyorum bir beğeniyorum bir beğenmiyorum modundayım :)

    YanıtlaSil
  2. denedin acaba rahatlar mı?
    bershka ve pullandbear dan aldığım ayakkabılardan memnun kalmadığım için tercihimi nike dan yana kullanırım ama farklı renği vardır herhalde. Burdaki nike çok renkli. (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pull&bear bence rahat tabi her ayak farklı olduğu için göreceli bi durum...
      evet nike renk açısından çook kullanışlı değil :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top