23 Şubat 2013 Cumartesi

Cumartesi gecenizi kurtaracak 5 parça

Cumartesi gecesi arkadaşlarınızla planınız var ve ne giyeceğinize bir türlü karar veremiyorsunuz. İşte küçük ayrıntılarla dikkat çekmenin 5 yolu!

---

Saturday night with friends, you have the plan and what to wear a kind of decide. Here's the little details that attract attention are 5 ways!

 

 Cumartesi gecesi için planınızı çoktan yaptınız ama ne giyeceğinize henüz karar veremediniz. Düğüne gidecek gibi abartılı gözükmek istemiyor ama yine de etraftakilerin dikkatini çekmek istiyorsunuz. 

Öyleyse hemen yardımınıza koşuyorum. İşte cumartesi gecenizi kurtaracak 5 parça...

---

Saturday night for the plan already done but I wear what you want, and you haven't given the Wedding will go as exaggerated appears't want to but I still get the attention of anyone would.
So immediately running. Here's Saturday night you will save 5 track...

 



Gösterişli ve büyük bir kolyeyle dümdüz bir tişörtü bile bir anda başka bir havaya sokabilirsiniz. Mesela jean pantolon ve beyaz bir gömlek böyle bir kolyeyle anında geceye uyarlanabilir. 

Kolye: Beymen

---

Flashy and a great kolyey flatten a t-shirt, even for a moment, another into the air. For example, jean pants and a white shirt is such a kolyey instant night, and adaptable.


Necklace: Beymen




Farklı bir bluz, bütün havanızı bir anda değiştirebilir. Farklılığı rengiyle ya da dekoltesiyle yakalayabilirsiniz.

Bluz: BCBG Max Azria

---

A different blouse, the whole mood can change in an instant. The difference in color or neck to catch.

Blouse: BCBG Max Azria







Üzerinizde dümdüz bir siyah elbise dahi olsa böyle dikkat çeken bir çanta her zaman göze batmanızı sağlayacaktır. Unutmayın, şıklık bazen küçücük ayrıntılarda gizlidir.

Çanta: Louis Vuitton

---

On flatten a black dress, even if such a remarkable bag always pay attention to ensure. Remember, elegance sometimes tiny details.

Bags: Louis Vuitton


Büyük ve taşlı küpeler, bütün bakışları bir anda yüzünüze çevirecektir. Küçük bir öneri; böyle büyük küpeler taktığınızda saçlarınızı toplarsanız, küpelerin saçlarınızın arasında kaybolmasını engellemiş olursunuz.

Küpe: Mango 

 ---

Large and stones earrings, all gaze at your face it will convert. A small suggestion; such a large earrings into the hair you collect, earrings, hair between the loss prevented.

Earrings: Mango


 

 

 

İster bir etek, ister elbise ya da en sadesinden bir pantolonla olsun, böyle farklı detaylara sahip ayakkabılar sizi ortamdaki diğer kişilerden kolayca ayıracaktır. Bakmayın siz ataların sözlerine, dost başa düşman ayağa da baksa, ayakkabılarınıza her bakanı kendinize düşman ilan etmeyin.

Ayakkabı: Zara
 

 ---

Whether you are a skirt, whether you dress, or the most simple of a pants, such different details that have shoes you in other people easily breaks down. Never mind your ancestors in the words of a friendly deal with the enemy to his feet, look at the shoes every minister own enemy.

Shoes: Zara

 

14 yorum:

  1. The blouse it´s really gorgeous, i love the tips, you have a wonderful blog, maybe we can follow each other ? Let me know in my blog ! Have a wonderful weekend !!
    xoxo

    www.descontraidas.com

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. benimde favorim ayakkabılar ve küpeler...

      Sil
  3. Love the necklace, bag, top and heels!
    www.rsrue.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ilk baştaki kolyeyi çok beğendimm :) çok faydalı bir post teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Saturday night parties are the best!! xx

    www.todaymyway.com

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir post zaten takılar olmazsa olmazımdır (:

    shelikestravelling.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. takısızzzzzzz kombın yok ne sahaneee..sevgıler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top