30 Temmuz 2013 Salı

L’Oréal Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu Artık Türkiye’de !

Türkiye’de satışına yeni başlanılan ve kısa sürede birçok bloggerın favori ürün listesine gireceğinden emin olduğum L’Oréal Kusursuz Temizleme Suyunu ilk benden duyun istedim. Yabancı bloggerların övgüyle bahsettikleri bu ürünün, uygun fiyatıyla ülkemizde de satışa sunulmuş olması gerçekten sevindirici.




L’Oréal Paris’in Micellar Water geleneğini marketler ve parfümerilerden de elde etmemizi sağladığı bu ürünün en güzel özelliklerinden biri, göz ve yüz makyajını ovuşturmaya gerek kalmadan hassas bir şekilde çıkarırken tonik etkisiyle de cilde bakım yapıyor olması. O yüzden, seyahat esnasında, ayrı ayrı 3 ürün taşımak yerine tek ürünle tüm tatilimi geçirmeyi planlıyorum.

L’Oréal Makyaj temizleme suyunu yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Özellikle göz makyajı çıkarmada çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. 3 kat uyguladığım rimeli hiç uğraştırmadan kolayca çıkarıyor. Ayrıca, mıknatıs etkisiyle temizlediği için, yağlı ürünlerde olduğu gibi rimel göz çevresine dağılmıyor.

Göz makyajımı temizledikten sonra, temiz bir pamuğa bir miktar ürün alıp, yüz ve boyun bölgeme uyguluyorum. Böylece hem yüz makyajımı çıkarmış hem de cildimin bakımını kolaylıkla tamamlamış oluyorum. Ürün cilt de yapış yapış bir his bırakmadığından durulamanıza da gerek kalmıyor.

Ürünü tekrar alır mısın diye sorarsanız, evet kesinlikle alırım. Hatta fiyatıyla kalitesiyle beni bu derece memnun eden bir ürün bulmuşken bundan sonra başka bir temizleyiciye ihtiyaç duyacağımı hiç sanmıyorum.

Bu içerik pinkyfashionbeauty.blogspot.com tarafından hazırlanmıştır.

 Bir bumads advertorial içeriğidir.

2 yorum:

  1. Merhaba,

    Çok güzel bir ürünmüş hemen almam lazım, Türkiye'ye gelmesi de süper olmuş :) Blogundaki paylaşımlar çok güzel ve okuması keyifli. Blogunu takibe aldım, bana da beklerim.. :)) http://yasonunpenceresi.blogspot.com/

    Sevgilerlee..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top