17 Ekim 2013 Perşembe

Ayakkabısının fotoğrafını çekip gönderene Camper hediye

Ayakkabılarınızın özgün ve eğlenceli bir fotoğrafını çekin, Twitter ya da Instagram'da paylaşın ve Camper Kış Koleksiyonu’ndan bir ayakkabı kazanma şansı yakalayın.

 

Ayakkabılarınız sizi nereye götürüyor? Sahil, sinema, ev… Nerede olursanız olun, ayakkabılarınızın özgün ve eğlenceli bir fotoğrafını çekin, Camper.com’a gidin, #whereistand menüsünü bulun ve Facebook aracılığıyla fotoğrafınızı yükleyin. Camper'ın kış koleksiyonundan bir ayakkabı kazanma şansını yakalayın.
İsterseniz Twitter veya Instagram üzerinden, #whereistand hashtag'ini kullanarak da fotoğrafınızı yükleyebilirsiniz. Tüm fotoğraflar özel bir #whereistand haritasına yüklenecek ve dünyada nerede durduğunuzu bir iğne ile gösterecek.

Kazananlardan biri olup olmadığınızı görmek için her pazartesi Facebook’ta “haftanın fotoğrafı"na bakın. Eğer gördüğünüz, kendi fotoğrafınız ise bir çift Camper ayakkabı sizin olacak.

Kampanya 3 Kasım 2013 tarihine kadar sürecek.

Daha fazla bilgi için: Camper.com/whereistand

 

1 yorum:

  1. Bloglar Yarışıyor ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı 4. kez düzenliyoruz. Siz de başvurun. Detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler!


    Web: http://www.bloglaryarisiyor.net
    Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net


    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top