25 Kasım 2013 Pazartesi

Bebak Ürünleri

Merhabalar, bu yazımda yeni tanıştığım bebak ürünlerinden sizlere bahsedeceğim.




Bebak Makyaj Temizleme Mendili



Yanınızda yıkama jeliniz olmadığında ve makyajınızı yıkamaya üşendiğinizde rahatlıkla kullanabileceğiz bir ürün. Doğal acı badem özü ile zenginleştirilmiş yapısıyla makyajı kolayca temizler. Suya dayanıklı maskarayı bile tek seferde çıkarıyor. Tüm cilt tiplerine uygundur. Benim cildim hassas olmasına rağmen kuruluk, gerginlik ya da yapış yapış bir his bırakmadı. Çok fazla temizleme mendili kullanma taraftarı değilim ama Bebak temizleme mendili gönül rahatlığı ile kullanacağım bir ürün oldu.


Bebak Makyaj Temizleme Sütü



Tüm cilt tipleri için uygun olan cildinizi temizleme, yumuşatma ve besleme özelliğine sahip makyaj temizleme ve güzellik sütüdür. Cildinize içerisindeki doğal acı badem yağı ve özü sayesinde canlılık, parlaklık ve tazelik hissi veriyor.


Bebak Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli




İçerdiği mikro tanecikler, E vitamini, argan yağı ve badem özleri ile cildimizi besliyor ve derinlemesine temizleniyor. Cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı. Cildimizi yıkadıktan sonra duru ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Bence en önemli özelliği alkol, paraben ve alerden içermiyor olması.


Bebak Tonik




Argan yağı ve badem özleri ile zenginleştirilmiş özel formülü sayesinde cildimizi besliyor ve canlılık kazandırıyor. Yıkam jeli ile yıkadıktan sonra cildimize uyguladığımız tonik sayesinde cildi arındırır ve derinlemesine temizliyoruz.  Mükemmel yumuşaklık hissi sağlıyor. Bu toniğinde en önemli özelliği alkol, paraben ve alerjen içermiyor olması.


1 yorum:

  1. bebak ın el kremini kullanıyorum çok memnunum diğer ürünleri konusunda biraz çekimserdim ama yazın bilgilendirici olmuş ve sanırım denemeye değer :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top