5 Aralık 2013 Perşembe

Gardırobunuz İçin 6 Temel Parça

Gardırobunuza eklemeniz gereken altı özel parça ve stil tüyoları;


KABAN
Tepeden tırnağa beyaz giyinmek için doğru bir sezondasınız. Kış beyazlarını gözden geçirirken, sezonun düz kesimli kabanlarından bir tane satın alarak işe başlayabilirsiniz.





 KALEM ETEK
Minimal ve zarif duruşu nedeniyle her sezon karşımıza çıkan kalem etekleri günün her saati kullanabilirsiniz. Desenli olanları dengelemek için düz renkli bir kazaktan yardım alın.



 ELBİSE
Günlük stilinizi monotonluktan kurtarmak için sezon trendi kloş bir elbiseye iki renkli ayakkabılarla hareket kazandırın.




 TAKIM
Üzerinize dikilmiş gibi duran bir takım, gardırop kurtarıcısıdır. Siyah biyeler ile bitirilmiş bu tüvit takımı oxford ayakkabılarla tamamlayarak maskülen bir imaj yakalayabilirsiniz.



 OVERSIZE KAZAK
Bir kaç sezondur yükselişini sürdüren oversize kazaklar, cool duruşları ve kusur örtücü özellikleriyle kalplerimizi fethettiler. Isabel Marant koleksiyonlarındaki gibi jean parçalarla birleştirebilir ve grunge postallarınızla son noktayı koyabilirsiniz.





 SWEATSHIRT
80′lerin sonu, 90′ların başına denk gelen sportif giyinme trendinden bugüne kadar gelen hazinemiz sweatshirt’leri bu sezon itibariyle gündüz-gece, iş-davet ayırt etmeksizin her şeyle kombinleyebilirsiniz. Smokin pantolon, kalem etek, şifon elbise de bu parçalar arasında

2 yorum:

  1. bu sezon bir takım istediğim kesin :)

    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/2013/12/blues-of-formentor.html

    YanıtlaSil
  2. Ben de dolabima farklı elbiseler eklemem gerekiyor.:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top