3 Şubat 2014 Pazartesi

Darphin Stimulskin Plus Serisi

Filipinlerden çıkarılan deniz zümrütünü formülünde kullanan Darphin Stimulskin Plus Serisi ile mutlaka tanışın.




 

Darphin`in olgunlaşmanın tüm belirtilerine karşı etkili yeni serisi Stimulskin Plus ile tanışın. Yüksek etkili aktif içerik Sea Emerald™(Deniz Zümrütü) ile ilk kez yeniden formüle edilen bu seri ile cildinize gençlik gelecek.

Deniz zümrütü filipinler deniz yatağında keşfedilen nadir bulunan yeşil renkli bir bitki. Bu Darphin`in anti aging serisinde ilk defa kullanılan Sea Emerald™ ikili anti-aging etkiye sahip.

Birinci etkisi dermo-epidermde proteinlerin ankorajını sağlıyor ve cildin elastikiyet bariyerini güçlendirerek sıkı bir görünüm sağlıyor. İkinci etki olarak ise   kolajen üretimini destekleyerek çizgilenmeyi yavaşlatır ve daha sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.
 

1 yorum:

  1. Merhabalar,

    Blogunuza internette moda tavsiyeleri ararken rastladım. Öncelikle çok tebrik ediyorum, blogunuzu inceledim, yazılarınız çok pratik, hem de fikirleriniz çok ilginç görünüyor. :)

    Size yazmamın sebebi; üzerinde bir süredir çalıştığımız dosya paylaşım motorumuz www.kutucugum.com yeni açıldı. Dünya çapında 8 farklı ülkede yüz binlerce kullanıcı ve ziyaretçisi olan sitemize kendi moda tavsiye, yazıları, fotoğrafları, filmleriniz bile ekleyin. Hem belge paylaşım motorumuzda tariflerinizi arşivlemiş, hem de ziyaretçi trafiğimizden faydalanmış olursunuz! Servisimiz tamamen ücretsiz.

    >> Nasıl Çalışıyor:

    Tek yapmanız gereken yüklenecek yazı, fotoğrafı veya filimi ekrana sürükle. Birkaç saniyeden fazla almaz ve işte ilk albümunuz paylaşmaya hazır:)

    Bu adresten oluşturduğum koleksiyonuma gözat. Yemek koleksiyonudur ama aynı şekilde moda albümunuz görunecek!

    http://kutucugum.com/Pamagik/begendigim-yemekler-38

    Aklınıza takılan başka bir şey olursa da bana yazmaktan çekinmeyin!

    İyi günler diliyorum.

    mehmet.kaya@kutucugum.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top