8 Temmuz 2014 Salı

Minik Watsons çıkarması :)

Merhabalar, 

Nerede ve ne zaman olursa olsun Watsons ya da Gratis gördüğümde uğramadan yapamıyorum :) Dün iş çıkışı minicik bir Watsons çıkarması yaptım. Bu üçlüyü beğenerek kulladığım için sizlerle de paylaşmak istedim. Bakalım neler almışım... 




✔  Elseve Arginine Direnç Dökülme Karşıtı Şampuan : Arginine saçın yeniden yapılandırılmasında rol oynayan en önemli aminoasitlerden biridir. 

Elseve'in Arginine içeren yeni formülü 3 etki sağlıyor : 

1- Saçı yeniden yapılandırır
2- Saç kökünü besler
3- Saç büyümesini destekler.

Hamile olduğum için saçlarımda dökülme normalden daha fazla olduğu dönemler oldu. Bu şampuanla dökülmelerimi en aza indirdim. Saç dökülmesi sorunu olanlara tavsiye ederim. Şuanda Watsons da indirimde 9,90TL


✔  Deborah Il rossetto Ruj *806 :  A, C ve E Vitaminleriyle zenginleştirilmiş, yumuşak, kremsi yapıda ruj. Dudaklara göz kamaştıran parlaklık ve mükemmel nem verir. UVA ve UVB filtresine sahiptir. Hipoalerjeniktir.

Bu ruju tercih etmemdeki en büyük etken nemlendirme özelleği ve kalıcılığı. 806 numarası hafif ışıltılı şeker pembe tonlarında yaza damgasını vuran renklerden tavsiye ederim ;)  

✔  Golden Rose Smoky Effect Eye Pencil : Koyu renkleri ve yumuşak ucu ile uygulaması kolay ve pratik bir kalemdir. Göz içine de uygulanabilir. Dumanlı göz makyajı için arkasındaki süngerli aplikatörü ile kalemi dağıtarak gölgeli bir görünüm elde edilebilir.

Eyeliner ve dipliner ile zorlananlara kesinlikle tavsiye ederim. Uygulaması çok rahat bir kalem. Arkasındaki süngerli aplikatörü ile kalemi istediğiniz şekilde dağıtarak uygulayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top