29 Ocak 2013 Salı

Tırnaklarınızda mucize parlaklık

Tırnaklarınız elmas gibi parıldasın! 

---

Your nails were like diamonds " could!



























Ellerinizin güzelliği, erkeğinizin kalbine giden en kısa yollardan biridir. Narin ve bakımlı eller her zaman dikkat çeker. Sally Hansen’ın Mucize Parlaklık Veren Astar ve Cilası sayesinde elleriniz elmas gibi parıldayacak. 

Amerika’nın tırnak bakımında en çok sevilen ve tercih edilen markası Sally Hansen’ın Nail Shine Miracle - Mucize Parlaklık Veren Astar ve Cila'sı her renk ojeye kolaylıkla uygulanabildiği gibi etkisi klinik çalışmalarla kanıtlanmış özel Marine Complex Formülü ile 10 güne kadar mucize parlaklık sağlamaya yardımcı oluyor. Mutlaka deneyin! Fiyatı: 36.50 TL 

---

Hands to the beauty of a man, goes to the heart of the shortest ways. Delicate and well-groomed hands are always attracts attention. Sally Hansen'in Miracle Shine Primer and Polish thanks to the hands of the diamond shine like.

America's quotes in the care of the most popular and preferred brand of Sally Hansen'in Nail Shine Miracle - the Miracle Shine Primer and Cila'si each color nail Polish easily, if applicable, such as the impact of clinical trials proven private Marine Complex Formula with up to 10 days of miracle brightness to provide help. Be sure to try! Price: 36.50 TL

5 yorum:

  1. sally hansen ürünleri hep ilgimi çekmiş olmasına rağmen, ojeleri fiyatlarına karşılık beklentimi karşılamıyor. 'No chip for ten days' ojesi iki gün bile dayanmamıştı elimde. bir de asetonu tırnaklarımı sarartmıştı. Ama bu tırnak güçlendirici ya da parlaklık veren oje dışı serilerini denemedim.
    Teşekkürler paylaşım için.
    http://styleglaze.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. denedin mi acaba sonuçlar nasıl? (:

    shelikestravelling.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top